top of page
Obrázek autoraJakub Karlicek

Zazvonil zvonec

...a pohádky.....Tak první elektrický kemp je za námi. Jaký byl?

Samozřejmě záleží co by vám řekli účastníci kempu. Ale já myslím, že se vydařil.



I přes nějaké omluvenky byla účast více než hojná. V sobotu se na start trailu postavilo 26 e-bikerů. Počasí se postupně vyjasnilo a čekal nás nádherný den.


Trochu nám zatrnulo při Pavlově pádu, při kterém si bohužel dost nepříjemně natloukl. Byl odvezen horskou službou na další vyšetření. Naštěstí to dopadlo dobře. Pavel je tvrdý chlap a druhý den s námi na polskou stranu vyrazil, klobouk dolů...


Odpoledne následoval workshop o tom jak vyčistit kolo a Filip nám ze Singltreku představil i anglickou kosmetiku Fenwick´s a oblečení od Rocday, MAdison nebo batohy Prizm.



Večer jsme příjemně pogrilovali a neustále klábosili o našich zážitcích.

Někteří se navečer vydali na základnu Singlu, kde byla party. Dali jsme pár zelených, Jirka si koupil novej batoh...a šlo se na kutě :-)


V neděli se díky trochu pozdějšímu startu skupina roztrhala. Někdo jel sólo, a zůstalo nás pohromadě jen 11. O to větší kalup na trailech byl. Náramně jsem si to užil a tempo bylo fakt chvílema hustý... Ve 14 hodin, dle plánu jsme byli na základně. Dali jsme oběd

a pomalu se trousili na hotel k odjezdu.



Tak jaký byl první e-camp? Myslím, že se povedl. Celou dobu panoval týmový duch.

Rychlí borci sdíleli zkušenosti s pomalejšími a každý si tu určitě našel to své.

Za nás s Jirkou musím říct, že mě mile překvapilo jak dobrý mix bikerů se sešel a jaká panovala nálada.



Poděkování

Chtěl bych poděkovat Blance za perfektní ošetření Pavla a také bych chtěl moc poděkovat Marcelce z hotelu Měděnec, která o nás pečovala jako o vlastní :-) Třeba nám dělala párky v jednu v noci :-) Dále klukům z Electric Bike Action za to, že dorazili a také za super video a časopisy pro bikery. Danovi Daičovi za skvělý fotky a sorry, že jsme tě skoro na trailu ztratili :-)


Samozřejmě nemohu zapomenout na kluky ze Singltreku. A to Tomáše Kvasničku a Filipa Norbu, bez kterých bychom se na trailech nesvezli.



Co dál?

Už se nám v hlavách rodí pokračování. Asi po prázdninách...pokud teda bude zájem.

Tak snad brzy neshledanou :-)



Kuba


PS: odkaz na kompletní fotogalerii ve fullu zde



PS2:





146 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page